KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
AK TRANSPORT, SIA, Transportleistungen

AK TRANSPORT, SIA, Transportleistungen

Baltā iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1055
(+371) 20282655
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTransportdienstleistungenBauwesen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 16158
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 147020
View in catalog : Transportdienstleistungen


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Avotkalni, Platz zum Ausruhen
Avotkalni, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
JM Grupa, Holzbearbeitung
JM Grupa, HolzbearbeitungCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ist Teil der großen Trutzi-Gruppe – einem Einzel- und Großhandelsunternehmen für Metall, das eine breite Palette von Metallprodukten anbietet, darunter Metallrohre, Metallbleche, Metallkonstruktionen, Stahlträger, Profile, Beschläge, Winkel, Stangen und 3D-Paneelzäune und Zäune.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Leonīda Krāsnis, Brennofen-Maurer
Leonīda Krāsnis, Brennofen-MaurerKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Visi banneri