KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
HMR auto, auto noma

HMR auto, auto noma

Ķīpsalas iela 8, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 67065026
(+371) 29176207
(+371) 67065027
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Izbaudiet jauna veido brīvdienas un neatkarību ceļošanā. Tālu prom no ikdienas dzīves drudžainās kņadas. Dodieties iekšā dzīvē, kas ir pārpilna piedzīvojumiem, esiet brīvi kā vējš, ļaujieties sajūsmai un netraucētam dzīvespriekam. HYMER dod jaunu atvaļinājuma brīvības definīciju, piešķirot jūsu atvaļinājumam pilnīgi jaunu dimensiju. Dodieties turp, kurp sauc jūsu fantāzija. Dzīvojamā telpa, kas radīta jūsu labsajūtai! Izvēlieties transportlīdzekli, kas atbilst jūsu prasībām. Visos modeļos ir garantēts pirmklasīgs komforts: Visi modeļi ir aprīkoti ar virtuves ledusskapi un izlietni, ar mazgāšanās telpu ar izlietni un tualeti ar skalojamo kasti, lielākā daļa arī ar atsevišķām duškabīnēm. Aprīkojumā ietilpst arī apkure, transformējamie akumulatora lādētāji un kabeļa spole un, protams, velosipēda statīvs. Lielākajā daļā modeļu aprīkoti arī ar kondicionieri, kruīza kontroli, CD pleijeri, daži arī ar DVD atskaņotāju. Piedāvājam jūsu uzmanībai vēl dažas priekšrocības, ko jūs iegūstat, īrējot HYMER. Neierobežots nobraukums Avārijas gadījumā jūsu rīcībā ir diennakts karstā telefona līnija Pilna CASCO apdrošināšana (ugunsgrēks, zādzība un trešo personu prettiesiska rīcība) par 725 EUR Komplektā ietilpst civiltiesiskās atbildības apdrošināšana Mēs arī papildus rūpējamies par HYMER īrētājiem. HYMER motorizētajām mājām ir Europass sistēmas mobilitātes garantija. Avārijas vai transportlīdzekļa sabojāšanās gadījumā piezvaniet uz centrālo Europass servisa telefona numuru. HYMER izīrētāji sadarbojas arī ar ADAC. Jauku jums atvaļinājumu!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAutoverleih Kempers ( Reisemobile)73.99 - 130.9 € mehr DetailsVerleih der Büsse Autohandel, Autosalons
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 18591
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 386196


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Jolanta, Hotel
Jolanta, HotelAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Melturi, Hotel
Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Visi banneri