KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mauriņi, Gasthaus

Mauriņi, Gasthaus

Mauriņi, Allažu pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2154
(+371) 29208640
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesu nams „Mauriņi” – mēs strādājam, lai Jūs atpūstos!

Viesu nams „Mauriņi” atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Pie ēkas ir ērta piebraukšana un vieta automašīnu novietošanai. Atpūtas vietu no ceļa ieskauj mežs, tādējādi viesiem iespējams aizmirst pilsētas kņadu un steigu. „Mauriņi” būvēti tā, lai iekļautos ainavā un no katra loga būtu redzams kāds no senatnīgajiem ozoliem. „Mauriņi” ir atpūtas komplekss, kas sastāv no Lielās mājas - divstāvu ēkas, kur pirmajā stāvā izvietota kamīntelpa, numuriņš, kas piemērots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, baseins, ārā - kubls, pirts, virtuve un palīgtelpas, otrajā stāvā – seši individuālā stilā labiekārtoti numuriņi un telpa semināru vai viesību rīkošanai, Jaunās mājas, kurā pieejama 44 m2 liela svinību telpa un 5 labiekārtoti numuriņi, kuros var izmitināt līdz pat 25 viesiem, kā arī Vasaras svinību telpas (šķūņa), kurā vieta atradīsies vairāk kā 200 viesiem. Viesu nams piemērots kā semināru, tā arī banketu, kāzu un citu svinību rīkošanai, tāpat arī atpūtai lauku klusumā. Dabas mīļotāji iespējams ik rītu un krēslas stundās pamanīs, ka pa pļavu ganās stirnas un cilpo zaķi, bet automašīnas var ieinteresēti nopētīt ziņkārīgās lapsas. Arī vanagi no ozolu pazarēm novēros viesu namā notiekošo.

Piedāvājam ēdienkarti katra gaumei!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details      Roze (Zimmer für 3 Personen)bis 49.8 € mehr Details      Suite mehr Details      Rūta (Ģimenes numuri) mehr Details   Vizbulīte (Zimmer für 4 Personen) mehr Details   Zīle (5-vietīgi numuri) mehr Details   Pļava (5-vietīgi numuri) mehr Details   Senais (Zimmer für 3 Personen) mehr Details   Kamīnzāle, pirts, baseins (Bankettsäle) mehr Details   Šķūnis (Bankettsäle) Saunas mehr Details   Schwimmbäder mehr Details   Beheizte Wanne mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 182112
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 967805

Ungurmuiža, Gasthaus
Ungurmuiža, GasthausUngurmuiža ist ein harmonisches Ensemble von Holzgebäuden aus dem 18. Jahrhundert, umgeben von riesigen Eichen, und nimmt einen wichtigen Platz im Erbe der lettischen Kulturdenkmäler ein. Es wurde 1732 von Baron von Kampenhausen als Wohnsitz seiner Familie erbaut, und heute sind in Lettland keine ähnlichen barocken Holzgebäude erhalten, deren Innenräume so reich mit Wandmalereien geschmückt sind. Modern ausgestattet, wird es für Ihre Freizeit, Feiern und Seminare geschaffen. Genießen Sie die besondere Atmosphäre des Gutshofes bei einem Spaziergang durch den Park unter den riesigen Eichen oder beim Teetrinken im prächtigen Teepavillon.
Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
KraBS, Metallbearbeitung
KraBS, MetallbearbeitungKraBS. Metallprodukte und -konstruktionen, Jalousien und automatische Systeme, Solarkollektorsysteme und -kits, Arbeitsschutz, Kleidung, Ausrüstung.
Vuolake Hotelli, Hotel
Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
In Sensum, Bestattungsinstitute
In Sensum, BestattungsinstituteApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Evergreen, Steinbearbeitung
Evergreen, SteinbearbeitungAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Visi banneri