KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Zemeņu krastiņi, Landgut

Zemeņu krastiņi, Landgut

Zemeņu krastiņi, Vortņiki, Kastuļinas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5685
(+371) 29185234
Juristische-Person : Z/S Krastiņi
Eintragungsnummer : 41501020359
Juristische adresse : Zemeņu krastiņi, p/n Kapiņa, Krāslavas rajons, LV- 5685
Beschreibung

Zemeņu Krastiņi.Lauku mājas ar 3 mājiņām, lielu treileri(8 vietas) un telts vietas lauku saimniecībā, Geranimovas-Ilzas ezera krastā. Bioloģiski audzētas zemenes. Dziednieciska pēršana pirtī ar dažādām slotiņām, pirts rituāli. Balto mālu, zemeņu, jogurta , medus un citas ķermeņa un sejas maskas. Kopēja telpa ar skatu uz ezeru. Floristikas darbnīca. Maršruti pa Latgali. Ir ierīkotas vairākas pastaigu takas - zemeņu taka, koku taka, veselības taka. Pasakaina ekskursija ar laivu pa Ilzas Geraņimovas ezeru ar tēju un pastaigu pa Panu pussalu.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft8 - 15 € mehr Details   Zeltplätze3 € mehr Details   Treileris (Traileranschluss)8 - 10 € mehr DetailsSporta un tūrisma inventāra noma mehr Details   Verleih des Fahrrades    Verleih der Boote mehr DetailsNaturlehrpfad (Erholung in der Natur) mehr Details   Peldvietas mehr Details   Sēņošana mehr Details   Ogošana mehr Details   Piknikplätze mehr Details   Angeln mehr Details   Ilzas Geraņimovas ezers (Erholung am See) mehr DetailsPirts rituāls (Saunas) mehr DetailsSportspielplätze mehr DetailsSpielplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 184321
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1571398


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vīteri, Gasthaus
Vīteri, GasthausBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Mītava, Ausflugsschiff
Mītava, AusflugsschiffPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Bērnības sala, Babysitter- und Entwicklungszentrum
Bērnības sala, Babysitter- und EntwicklungszentrumBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Visi banneri