KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Anda, individuālais uzņēmums, šūšanas salons

Stacijas iela 9, Bēne, Bēnes pagasts, Dobeles novads, Latvija
(+371) 26593056
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKleidung

Statistik:
Ist durchgesehen : 5696
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30030
View in catalog : Kleidung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Žuvine, Fisch Restaurant
Žuvine, Fisch RestaurantŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Villa Avoti, Gasthaus
Villa Avoti, GasthausLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Rojas rodes, Gasthaus
Rojas rodes, GasthausRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Jura putni, Museum
Jura putni, MuseumKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, Campingplatz
Ventaskrasti, Gasthaus, Schenke, CampingplatzAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Visi banneri