Matīss, veikals

  • Tirgus laukums 2, Dobele, Dobeles novads, Latvija
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Statistik:
Ist durchgesehen : 5589
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36957
View in catalog : Second hand

KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Kandava, Hotel
Kandava, HotelLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
AQUA SAN, SIA, Sanitätstechnik
AQUA SAN, SIA, SanitätstechnikAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
GRANITE, IK
GRANITE, IKDie Firma Granites hat sich auf gravierende Verbesserungen spezialisiert. Wir fertigen, verkaufen und installieren Grabdenkmäler, Grabsteine, Grabzäune und bieten die Schaffung von Grabdenkmälern an. Wir bieten an, die Grabstelle durch Landschaftsgestaltung und / oder Restaurierung zu verbessern.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Visi banneri
laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma