KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Otafs, glasereien

Otafs, glasereien

Skolas iela 18a, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 29266677 - Stikla izstrādājumi, galdniecības darbi
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "OTAFS" (OGRES TĀFELES) dibināta 1994. gadā. Kopš tā laika OTAFS nodarbojas ar skolas tāfeļu razošanu un tirdzniecību. Galvenā atšķirība no citiem tirgus dalībniekiem ir mūsu piedāvātā iespēja klientiem pasūtīt tieši tadu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai telpai (pēc izmēriem un dizaina) un konkrētam pasniedzamajam priekšmetam (rūtiņas, līnijas, nošu līnijas utt.). Sabiedrības darbinieki pastāvīgi strādā, lai modernizētu skolas tāfeles konstrukciju, uzlabotu produkcijas kvalitāti un palielinātu sortimentu. Firma izgatavo krēslus mūziķiem ar regulējamu augstumu. Jau 10 gadus strādā arī stiklinieku darbnīca. No dibināšanas laika par mūsu klientiem kļuva vairāk kā 200 mācību iestādes visā Latvijā. Lai pasūtītu mūsu produkciju, vai atrisinātu citus jautājumus (piegāde, uzstādīšana, serviss), vajag tikai piezvanit mums - atbrauks firmas pārstāvis un tālāk Jūsu problēmas būs mūsu kompetencē. Pasūtījūmus pieņemam arī pa e-pastu.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTischlerarbeiten    Kinderzimmer       Tisch       Stühle    Geschirr, Küchenutensilien    Pianistu krēsli    Barhockern    Puķu galdiņi    Kāju paliktņi    Taburetes Einfassenarbeiten mehr DetailsHandel Pianistu krēsli mehr DetailsGlas und Glaswaren, Produktion    Glaserzeugnisse    Logu stikls mehr Details   Spoguļi, spoguļstikls    Dekoratives Glas    Matēts stikls, stikla matēšana    Tonēti spoguļi Glaserarbeiten mehr Details   Stikla figūrgriešana    Stikla griešana    Verglasung    Durvju un logu stiklošana mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 72071
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 688579


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ēmužas, Gasthaus
Ēmužas, GasthausLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Mālpils muiža, Hotel
Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Jaunmoku pils, Hotel
Jaunmoku pils, HotelJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Mītava, Ausflugsschiff
Mītava, AusflugsschiffPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Latroof Ltd, SIA, Dachbeläge
Latroof Ltd, SIA, DachbelägeLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Valteri, Gasthaus
Valteri, GasthausViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri