KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rīgas pils, Schloss

Pils laukums 3, Rīga, Latvija
(+371) 67092106
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
Pils celta 1330. gadā kā Livonijas ordeņa mestra rezidence. Tā bija tipisks cietoksnis, celta pēc t.s. konventa pils plāna ar četriem torņiem un iekšējo pagalmu. 1448.gadā pili nopostīja un vēlākajos gados daudzkārt pārbūvēja, kā rezultātā tā zaudēja savu viduslaiku veidolu. Svina torni uzcēla 16.gs. sākumā, bet 1938. gadā uzcēla trīszvaigžņu torni. 1785-1787. gadam uzcēla jauno korpusu – 3 stāvu ēku guberņas iestāžu vajadzībām, bet 1818. gadā izveidoja Balto zāli. Savukārt 1938. gadā arhitekts E. Laube pielāgojot pili valdības reprezentācijas vajadzībām izveidoja Sarkano zāli. Pils pagalmā virs bijušās galvenās ieejas saglabājušies 16.gs. pirmās puses akmens kaluma ciļņi, kas atveido ordeņa patronesi Sv. Jaunavu Mariju un mestru Valteru fon Pletenbergu. Kaut arī laika gaitā zudis to košais krāsojums, tie ievērojami kā vēlās gotikas un renesanses laikmeta mijas mākslas paraugi. Arī pašlaik pilī atrodas Valsts prezidenta rezidence, bez tam, izvietots Ārzemju mākslas muzejs, Latvijas Valsts Vēstures muzejs un Raiņa Literatūras un mākslas vēstures muzejs.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatsmacht    Sehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 12820
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 52768


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
RMS Heating, SIA, wärmeanlagen
RMS Heating, SIA, wärmeanlagenElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Žagarkalns, Campingplatz
Žagarkalns, CampingplatzCamping und Bootsbasis Žagarkalns. Freizeitunterhaltungen für das Personal, Fahrten mit Booten entlang des Flusses. Picknickplätze, Boot, Fahrrad, Zeltverleih.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri