KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Finanšu ministrija, Nodokļu politikas departaments

Smilšu iela 1, Rīga, Latvija
(+371) 67095489
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatsverwaltung

Statistik:
Ist durchgesehen : 8734
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 20175
View in catalog : Staatsverwaltung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesQualitative furnierte Innentüren für angenehme Preise 
Hotel KOLUMBS, Hotel
Hotel KOLUMBS, HotelGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Stieress, Campingplatz
Stieress, CampingplatzDer Campingplatz liegt 110 km von Riga entfernt. In Upesgrīva (Sloka - Talsi P131 An der Seite der Straße) 50 km von Tukums. Der Campingplatz bietet gleichzeitig Platz und Unterkunft.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt
Kompānija Avotiņi, SIA, BaumarktCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Zemeņu krastiņi, Landgut
Zemeņu krastiņi, LandgutZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Visi banneri