KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Finanšu ministrija, Iekšējā audita departaments

Smilšu iela 1, Rīga, Latvija
(+371) 67095505
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStaatsverwaltung

Statistik:
Ist durchgesehen : 6596
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 20502
View in catalog : Staatsverwaltung


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mucenieki, Gasthaus
Mucenieki, GasthausKleines Blockhaus mit einer Sauna direkt am Fluss Lielupe, Bootfahrten, Angeln.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Pļavnieki, tierklinik
Pļavnieki, tierklinikMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
FINLAT
FINLATKonsumentenkredit, Kreditumfinanzierung, Refinanzierung, Immobilienpfandkredit, Autopfandkredit, Autokaufkredit, Autoleasing, Firmenkredit, Existenzgründungskredit, Schuldentilgungskredit, Bauerkredit, Factoring/Rechnung, Finanzierung von Entwicklungsprojekten, interessante IT-Finanzierung von Start-ups, Darlehen gegen Grundpfandrecht.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Visi banneri