KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Latvijas Melioratoru biedrība

11. Novembra krastmala 31220, Rīga, Latvija
(+371) 67229584
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGesellschaftliche Organisationen, Stiftungen

Statistik:
Ist durchgesehen : 6214
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30164
View in catalog : Gesellschaftliche Organisationen, Stiftungen


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
EXI, Möbel
EXI, MöbelLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Ūdensdzirnavas, Gasthaus
Ūdensdzirnavas, GasthausAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Dalss & Co
Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Vašlejas, Gasthaus
Vašlejas, GasthausVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Visi banneri