KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Oktans

Kroņu iela 13/15, Rīga, Latvija
(+371) 67564385
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSpeicherdienst

Statistik:
Ist durchgesehen : 6939
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 23891
View in catalog : Speicherdienst


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Klivet, tierklinik
Klivet, tierklinikVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Upesrūķi, Gasthaus
Upesrūķi, GasthausUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Sutras Z/S, Landgut
Sutras Z/S, LandgutZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Visi banneri