KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Falla

Mazā Bišu iela 1, Rīga, Latvija
(+371) 67808486
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSchmuckwaren

Statistik:
Ist durchgesehen : 19440
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 29155
View in catalog : Schmuckwaren


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Evergreen, Steinbearbeitung
Evergreen, SteinbearbeitungAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Aiva plus, Bauarbeiten und Renovierungen
Aiva plus, Bauarbeiten und RenovierungenAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Visi banneri