KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Vidzemes ceļi AS, Valmieras 9. CP

Rīgas iela 65, Valmiera, Valmieras novads, Latvija
(+371) 64229940
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWegbau, Reparatur

Statistik:
Ist durchgesehen : 5844
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 19747
View in catalog : Wegbau, Reparatur


Terion, tierklinik
Terion, tierklinikTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Stieress, Campingplatz
Stieress, CampingplatzDer Campingplatz liegt 110 km von Riga entfernt. In Upesgrīva (Sloka - Talsi P131 An der Seite der Straße) 50 km von Tukums. Der Campingplatz bietet gleichzeitig Platz und Unterkunft.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Raibie logi, Hotel
Raibie logi, HotelViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Švinkates, Gasthaus
Švinkates, GasthausViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Apartamenti Dundaga XXL, Appartement
Apartamenti Dundaga XXL, AppartementEin Ferienhaus mit einem herrlich warmen Pool und einer aromatischen Holzofensauna. Wir befinden uns in Nordkurland, Dundaga, 150 km von Riga entfernt, in einem privaten Bereich. Schloss Dundagas und Park sind nur 800 m von uns entfernt, 22 km zum Meer, 5 km nach Baložezers, auf der anderen Straßenseite befindet sich der exotische Tierpark, in der Nähe die Liepniekvalka-Höhlen usw. C. natürliche Sehenswürdigkeiten. Wir bieten Apartments mit Küchenbereich an. Sauna und Schwimmbad vorhanden.
Visi banneri