Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Beschreibung

• ZS "Zāgkalni" atrodas Usmas ezera dienvidu galā, un ērtākā piebraukšana tai ir no Rendas puses (Rīgas - Kuldīgas šoseja, pagrieziens pa labi pirms Abavas tilta Rendā).

• "Zāgkalnu" saimnieki spēs piedāvāt lielisku atpūtu makšķerniekiem un viņu ģimenēm gan vasarā, gan - to īpaši uzsverot - arī ziemā. Visas guļbaļķu mājiņas ir apsildāmas, un, protams, arī pēršanās lauku pirtī pēc uz ledus pavadītas dienas nav ar zeltu atsverama.

  • Iespējams rīkot lielākus pasākumus - darba kolektīviem,sporta spēlēm, kāzām u.c. JAUNUMS ! Telts-nojume līdz 120 cilvēkiem. Ir sadarbība ar galdu klājējiem.

• Šeit būs ko darīt gan makšķerniekiem, gan viņu ģimenēm - kamēr vieni copē, citi vasarā var vizināties ar kuteri vai iemēģināt ūdensslēpes un citas ūdens atrakcijas, ziemā - slidot un slēpot, savukārt rudenī saimnieki parādīs lieliskas sēņu un ogu vietas vai ar kuteri izvizinās lieliskā ekskursijā pa ezeru. Varēsiet kūpināt un citādi sagatavot noķertās zivis pēc īpašām "Zāgkalnu" saimnieku receptēm.

Ir iespējams doties arī IZJĀDĒ gan pa mežu takām,gan gar ezeru, gan ir iespēja pamācīties jāt aplokā. Ir iespējami regulāri treniņi iesācējiem.Kopš 2009. gada esam sākuši rīkot arī zirgu sacensības. Droši varat braukt arī ar savu zirgu un palikt pie mums brīvdienu mājiņās, Jūsu zirgam tiks nodrošināts bokss un ēdināšana.

• Vienīgais, ko īpaši der ielāgot ikvienam še atpūsties gribētājam, ir tas, ka, plānojot apciemot "Zāgkalnus", der pieteikties nedēļu, divas iepriekš - gan ziemā, gan vasarā. Šāda lieliska vieta, nudien, tukša nestāv.

Video
  • video
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 236741
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 2579859
    Pils, viesu nams un kafejnīca
    Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Līcīši, lauku sēta
    Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
    Melturi, Hotel
    Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
    Rubīni, Appartement
    Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
    Zelts.lv, Schmucksalon
    Zelts.lv, SchmucksalonAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    Bīriņu Pils, Hotel
    Bīriņu Pils, HotelBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
    Dzērienu serviss
    Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma