KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Dižāpas, Campingplatz

Dižāpas, Campingplatz

Dižāpas, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 26396247
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Atpūta Usmas ezera krastā.Saule, vējš un mazā jūra(Usma).Iespēja atpūsties gan mājiņās, gan ar teltīm.Pagatavot gardu maltīti uz ugunskura, vai nokūpināt paša noķerto zivi. Pēršanās melnajā čigānu pirtī ar smaržīgajām slotiņām.Laivu noma,cope, katamarāns.Bērniem šūpoles un batuts, gokartu noma (līdz 10 gadiem), mazajiem smilkšu kaste ar mantām.Smilkšaina pludmale, laipa. Pieejams kafijas automāts.
Atstājiet savas rūpes pilsētā un saplūstiet ar dabu.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortCampingplatz mehr Details   Kempinga mājiņas    Kempings pie Usmas ezera mehr DetailsSaunas    Čigānu pirts mehr DetailsHotels und Unterkunft    5-Bett-Hütten    Kaminsaal Atpūta pie Usmas ezera mehr DetailsIzbraucieni ar motorlaivām Peldvietas mehr DetailsSurfing Ein Baldachin für Partys und Sitzgelegenheiten Terrasse für Feierlichkeiten und Erholung Feuerstellen Sporta pasākumi Zeltplätze Šūpoles mehr DetailsPludmales volejbola laukumi mehr DetailsAngeln Piknikplätze mehr DetailsSēņošana Ogošana Peintbols (iepriekš piesakot)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 305551
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1480953


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Erebuni, Armenisch Restaurant
Erebuni, Armenisch Restaurant Restorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Visi banneri