KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Bioma, vides zinību klubs

Mucenieku iela 28a37, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 63322060
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAusbildungszentren, verschiedene Schulen

Statistik:
Ist durchgesehen : 5750
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 23902
View in catalog : Ausbildungszentren, verschiedene Schulen


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Hidrolats, SIA, Metallbearbeitung
Hidrolats, SIA, MetallbearbeitungRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Pa Laimes Taku, Pension
Pa Laimes Taku, PensionPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Mare, Hotel
Mare, HotelHotel Mare, 500 m vom Meer entfernt, Räume für Seminare, Konferenzen, Sauna, Kamin, TV, Internet, Boote, Paintball, Golf, Reiten, Ausflüge, Reiseleitung.
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Visi banneri