KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Sarmis & I, veikals

Blaumaņa iela 25, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67280117
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBücher, Buchhandlungen

Statistik:
Ist durchgesehen : 5233
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 21214
View in catalog : Bücher, Buchhandlungen


Otafs, glasereien
Otafs, glasereienOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Paradīzes graudi, Blumen in Jurmala
Paradīzes graudi, Blumen in JurmalaParadīzes graudi, Blumen in Jurmala
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
ESELO, Zentrallager
ESELO, ZentrallagerSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
LD apartamenti
LD apartamentiWillkommen
Papes Čakstes, Gasthaus
Papes Čakstes, GasthausTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Visi banneri