KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Liepājas rajona skolēnu interešu centrs

Lielā iela 54, Grobiņa, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3430
(+371) 63491105
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKinder und Jugendszentren

Statistik:
Ist durchgesehen : 6559
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 28575
View in catalog : Kinder und Jugendszentren


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
GRANITE, IK
GRANITE, IKDie Firma Granites hat sich auf gravierende Verbesserungen spezialisiert. Wir fertigen, verkaufen und installieren Grabdenkmäler, Grabsteine, Grabzäune und bieten die Schaffung von Grabdenkmälern an. Wir bieten an, die Grabstelle durch Landschaftsgestaltung und / oder Restaurierung zu verbessern.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Ziedu Dīva, Blumenatelier
Ziedu Dīva, BlumenatelierKreative und liebevoll gemachte Werke, die das Herz erfreuen, für jeden Urlaub und Alltag. Gerne helfen wir Ihnen dabei, Wünsche zu erfüllen und die Feiertage farbig zu gestalten, Träume wahr werden zu lassen!
Baižas, Pflanzenzucht
Baižas, PflanzenzuchtStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Visi banneri