KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Bračas ZS, kokaudzētava

Bračas, Allažu pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2154
(+371) 67970268
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSamen und Pflanzen

Statistik:
Ist durchgesehen : 7204
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 27805
View in catalog : Samen und Pflanzen


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
PTC, SIA, Verpackung
PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Ziemupes Muiža, SPA hotel
Ziemupes Muiža, SPA hotelDas Ziemupes Muiža & SPA in Ziemupe liegt 1,9 km vom Strand Ziemupe entfernt und bietet Unterkünfte mit einem Restaurant, kostenfreien Privatparkplätzen, einer Bar und einer Gemeinschaftslounge. Die Unterkunft mit einem Garten und einer Terrasse
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssIm Gehöft finden Sie ein modernes Gabäude mit Hotel, Sauna, Cafe, Freilichtmuseum. Es gibt zwei litauische Badehäuser, kleiner Zoogarten, einen Kinderspielplatz.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIADas Unternehmen bietet Vermietung und Verkauf von Personenkraftwagen, Kleinbussen und Kleinlastkraftwagen an. Wir bieten Ihnen folgende Fahrzeuge an: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Avotkalni, Platz zum Ausruhen
Avotkalni, Platz zum AusruhenAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Visi banneri