KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Pīlādži, Pflanzenzucht

Pīlādži, Pflanzenzucht

Pīlādži, Kalnabeites, Siguldas pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2150
(+371) 29187532
(+371) 29468507
(+371) 26320208
Beschreibung

SANDRA UN JĀNIS ZILVERI. Saimniecība dibināta 1990. gadā un visu pastāvēšanas laiku nodarbojusies ar augļkopību. Mūsu mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem gan piemājas dārzu kopējus, gan komercdārzniekus. 1996. gadā pirmie Latvijā uzsākām audzēt augļu koku un ogulāju stādus konteineros, kā arī slēgt līgumus par stādu audzēšanu komercdārziem. Katru gadu izaudzējam 15000 – 20000 augļu koku un ogulāju stādus. Nelielos daudzumos arī dekoratīvos stādus. Mūsu produkciju var iegādāties uz vietas kokaudzētavā, kā arī daudzos dārzu centros Vidzemē un Rīgā. Mūsu stādi ziemā glabājas speciālā pagrabā, kur temperatūra nenoslīd zem -7 grādiem, līdz ar to tie necieš ne no sala, ne saules apdegumiem, tādēļ varam garantēt labu stādu kvalitāti arī pavasarī. No augusta līdz martam piedāvājam mūsu dārzos audzētus dažādu deserta šķirņu ābolus un bumbierus, kuru kvalitāti nodrošina vidi saudzējošā, integrētā audzēšanas sistēma. Pie reizes varat iegriesties mūsu vīnotavā, nogaršot un iegādāties dažādus dzērienus. STRĀDĀJAM Aprīlī un Maijā Pirmdienās-piektdienās 8.00-18.00 Sestdienās 9.00-15.00 Pārējos mēnešos Pirmdienās-piektdienās 8.00-16.00 Par citiem laikiem iespējams vienoties telefoniski.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGarten und Hof Pflanzenzucht mehr DetailsBaumschulen Obstbau Setzlinge von Obstbäumen    Apfelbäume mehr Details   Birnbäume mehr Details   Pflaumen    Kirschen    Skābie ķirši    Saldie ķirši Setzlinge von Beerengebüsschen mehr Details   Erdbeersetzlinge    Avenes    Schwarze Johannisbeeren    Sanddorn    Schwarze Johannisbeeren    Vogelbeere mehr Details   Brombeeren    Johannisbeeren mehr DetailsDekorative Außenpflanzen
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 85692
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 563368


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIADer Wald ist ein wichtiges Ökosystem, das nicht nur finanziell bewertet werden darf. Es erfüllt sowohl soziale als auch unersetzliche ökologische Funktionen. Wir sind Teil eines Ökosystems und sehen eine Welt, in der jeder Eigentümer seinen Wald nach den besten Regeln der nachhaltigen Entwicklung bewirtschaftet - für unser Klima, die Umwelt und die Menschen. Genau das beobachten wir in unserer Arbeit - wir geben selbst ein Beispiel und schulen andere, wie Bäume besser in die städtische Umgebung integriert werden können.
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Visi banneri