Beschreibung

Viesnīca Libava piedāvā saviem viesiem septiņus modernus, labiekārtotus numurus. Katrā no tiem ir atšķirīgs dizains un interjers. Tajos piedāvātās ērtības padarīs Jūsu uzturēšanos Liepājā patīkamu un relaksējošu. Vannas istabas ir plašas; no dažām paveras skats uz kanālu.

Restorāns Libava piedavā ēdienkarti ar plašu zivju ēdienu izlasi, kā arī ar izsmalcinātiem gaļas ēdieniem. Katru darba dienu piedāvājam arī sātīgas biznesa pusdienas. Jums īpašiem svētku mirkļiem piedāvāsim īpaši Jūsu vajadzībām izvēlētu ēdienkarti un bāra sortimentu. Vasarā iespējams baudīt mielastu vasaras terasē, Tirdzniecības kanāla malā.

Viesnīca Libava viesiem piedāvā apmeklēt pirts kompleksu, kur sauna un tvaika pirts radīs relaksējošu un tīkamu vidi un palīdz atgūt spēkus, iepriecināt sevi. Tā ir arī vieta, kur rast dvēseles mieru, jo kopā ar ķermeni atpūšas arī prāts un gars. Kamīnzālē ar senajiem ēkas akmens pamatiem un koka sijām varēsiet vienkārši atpūsties uz dīvāna ar vīna glāzi rokā un priecāties par liesmu mēlēm kamīnā vai noturēt lietišķu apspriedi kolēģu lokā.

Pirts kompleksā piedāvājam:

  • saunu;
  • tvaika pirti;
  • lielu SPA vannu;
  • dušu;
  • iespēju atpūsties un atspirdzināties kamīnzālē.

Libavas banketu un semināru zālē iespējams organizēt dažādus pasākumus ar kopējo dalībnieku skaitu līdz pat 150 personām. Šī zāle lepojas ar unikālu sienas gleznojumu, kurā redzami senās Liepājas skati. Pa logiem paveras vienreizējs skats uz Liepājas ostu. Telpas apgaismojums veidots kā zvaigžņotas debesis. Visi gaismas ķermeņi izvietoti saskaņā ar zvaigžņu reālo stāvokli pie debesjuma. Zālē ir arī skaista „vēju roze”, kas veidota no koka. Tā atspoguļo debespuses un vēju virzienus.

Pasākumu veidi:

  • semināri, konferences;
  • oficiālas pieņemšanas;
  • lietišķas tikšanās;
  • banketi;
  • greznas kāzas un laulību ceremonijas;
  • korporatīvie pasākumi.

Ziemas dārzā ar palmām un strūklaku piedāvājam baudīt nesteidzīgas brokastis, romantiskas vakariņas sveču gaismā vai rāmā gaisotnē pārrunāt ar kolēģiem vai sadarbības partneriem dienā iesākto. Ziemas dārzs ir arī lieliska vieta kopīgām vakariņām līdz 10 personām.

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 10321
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 48406
    EscapeTown, Breakout-Spiele
    EscapeTown, Breakout-SpieleBreakout-Spiele. Begeben Sie sich mit Ihren Freunden oder Kollegen auf ein unvergessliches Abenteuer zum Thema des Zweiten Weltkriegs. Fordern Sie sich selbst heraus und sehen Sie, wie einfallsreich und agil Sie unter Druck sind und ob Sie logisch und analytisch denken und im Team arbeiten können.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", Campingplatz
    Atpūtas komplekss "Viesītes", CampingplatzLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Laimes ligzda, atpūtas komplekss
    Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
    Vānes māja, Gasthaus
    Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
    Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
    Kunči, Gasthaus
    Kunči, Gasthaus Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
    Burtakas, atpūtas komplekss
    Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, Glamping
    Nomadic Homes glempings Tipi village, GlampingTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma