Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hidrolats, SIA, metālapstrāde

Hidrolats, SIA, metālapstrāde

Brīvības iela 103, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29241082
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Uzņēmums „Hidrolats" tika dibināts 1874. gadā kā Liepājas mašīnu-vagonu rūpnīca. Padomju laikā „Hidrolats" bija viena no Lielākajām rūpniecības kompānijām Liepājā, kurš ražoja hidrauliskos cilindrus lauksaimniecības un meža tehnikas mašīnām, eksportējot tos uz daudzām padomju republikām. Savulaik uzņēmumā tika nodarbināti ap 2000 strādājošo un izgatavoti ap 1 miljons hidraulisko cilindru gadā.

Privātā kompānija „Hidrolats" tika izveidota 1994. gadā uz valsts uzņēmuma bāzes.

Rūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju un divpusēju hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus. Cauruļu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H8/H9 kvalitāti un virsmas apstrādes precizitāte ir RA 0,2. Serdeņu sieniņu virsmas tiek izgatavotas saskaņā ar H9/F8 kvalitāti ar cieti hromēto pārklājumu biezumā no 24 līdz 48 mkm. Serdeņu virsmas raupjums līdz 0,16 Ra. Hidrauliskajos cilindros tiek izmantots pilns blīvju komplekts, kas ražots pazīstamās kompānijās. Cilindri tiek izgatavoti ar darba spiedienu līdz 32 Mpa. Uz šo dienu mūsu ražotnē iespējams izgatavot 262 hidraulisko cilindru tipus, mēs spējam izgatavot 4000 gab. hidrocilindrus mēnesī.

Uzņēmuma „Hidrolats" produkcija ir sertificēta saskaņā ar Starptautisko kvalitātes standarta sertifikātu ISO 9001:2000 un Krievijas atbilsrības sertifikātu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetālapstrādes iekārtas un instrumenti Metāla konstrukcijas Kanalizācijas aku vāki (Aku vāki) Metāla izstrādājumi Hidrauliskās un pneimatiskās ierīces Hidrauliskie cilindri Čuguna lējumi Divpusēju hidraulisko cilindru ražošana Vienpusēju hidraulisko cilindru ražošana Čuguna sakausējumi Sūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti Lējumi no pelēkā čuguna Zobratu sagataves Rezerves daļas kompresoriem Lodveida grafīta (kaļamā ķeta) un hromu saturoša čuguna sakausējumiem (Čuguna sakausējumi) Gūliju restes Aizbīdņu kapes Industriālie ārdi Dažādas detaļas agregātu būvei (Metāla izstrādājumi) Reduktoru un gultņu korpusi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57439
Meklēšanas rezultātos parādīts : 171848


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Visi banneri