Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmens apstrādes centrs AKM

Akmens apstrādes centrs AKM

Akameņkaļu iela 11, Ķekava, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 67938888
(+371) 29297584 - Sertificēts akmeņkaļa meistars
(+371) 29295427 - Uzņēmuma vadītājs
(+371) 67938865
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Akmens apstrādes uzņēmums ar 18 gadu darba stāžu, amatniecības kameras dalībnieks. Plašāk atpazīstamie darbi: - Brīvības pieminekļa restaurācija , - Latviešu leģiona Brāļu kapu izbūve Lestenē, - Piemiņas plākšņu gravēšanas darbi Rīgas Brāļu kapos; - Rīgas Brāļu kapu ģērboņa restaurācija; - Vācu karavīru kapi Valkā; - ekspozīcija "Runājošie akmeņi"; - strūklaka Berga bazārā, Rīgā; Uzņēmumā augsti kvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus, veiks akmens restaurācijas darbus, sadarbībā ar tēlniekiem izgatavos skulptūras, cilņus, dažādus ornamentus. Individuāla pieeja klientiem, vienmēr laipni uzklausīsim Jūsu vēlmes.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmeņkaļi Akmens apstrāde Skatīt vairākMazās arhitektūras formas Skatīt vairākDārza skulptūras un vides objekti Skatīt vairāk   Akmens izlietnes Skatīt vairāk   Strūklakas Skatīt vairākAkmens plāksnes Skatīt vairākSkulpturāli kapu pieminekļi Skatīt vairākDabīgu akmeņu kapu pieminekļi Skatīt vairākRestaurācijas darbi Skatīt vairākKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairākGravēšanas darbi    Gravēšana ar smilšu strūklu Granīta apmales, izgatavošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 94385
Meklēšanas rezultātos parādīts : 505190

Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Visi banneri