Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

DomFoto, žurnāls

Peldu iela 15, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67088790
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreses izdevumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5683
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19945
Skatīt arī katalogā : Preses izdevumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Visi banneri