Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Tamila, kafejnīca

Mazā Nometņu iela 62, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 67612238
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7788
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30001
Skatīt arī katalogā : Kafejnīcas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Visi banneri