Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līva***, viesnīca

Līva***, viesnīca

Lielā iela 11, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63420102
(+371) 29163686
Apraksts

Tavas naktsmājas pašā pilsētas sirdī! Viesnīca "Līva"piedāvā 115 numurus – biznesa plus, biznesa, standarta, ekonomiskās plus, ekonomiskās klases un budžeta kategorijas numurus. Viesnīcā atrodas viens no iecienītākajiem pilsētas restorāniem restorāns "Upe".Ja vēlaties rīkot seminārus, konferences vai prezentācijas, tad noteikti Jūs varat to veikt viesnīcas semināru un konferenču zālē „Liedags”, kura atrodas viesnīcas 5.stāvā. Sportiskā gara stiprināšanai pieejama fitnesa zāle viesnīcas 2.stāvā. Visā viesnīcā pieejams bezvadu internets. Jūsu ērtībām papildus pakalpojumi: autostāvvieta viesnīcas pagalmā; veļas mazgātava; transfēri, bonusu programmas piedāvājumi u.c.

Gaidam Jūs ciemos!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta un izklaide Liepājā Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairākKonferenču zāle "Liedags" (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākkonferenču zāle „Kāpa" (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairāk115 viesu numuri (Naktsmītnes) Skatīt vairāk   Apartaments (Apartamenti) Skatīt vairāk   Budžeta klases numuri Skatīt vairāk   Klasisks (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (3-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (4-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks Plus (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks Plus (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa plus klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa plus klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Standarta klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Standarta klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākUpe (Restorāni) Skatīt vairāk   Banketu un konferenču zāle "Amber hall" (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākFitnesa zāle (Fitnesa zāles) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 86931
Meklēšanas rezultātos parādīts : 905424


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Visi banneri