Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunmoku pils, viesnīca

Jaunmoku pils, viesnīca

Rīgas-Ventspils šoseja 75.km, Jaunmokas, Tumes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3139
(+371) 26187442 - Informācijas centrs
Juridiskais nosaukums : SIA Jaunmoku pils
Reģistrācijas numurs : 40003665610
Juridiskā adrese : Jaunmoku pils, Tumes pagasts, Tukuma rajons, LV- 3139
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Jaunmoku pils atrodas gleznainajos Kurzemes pakalnos, Rīgas - Ventspils autoceļa malā, 75 km no Rīgas. Pils celta 1901.gadā Rīgas pilsētas galvai Džordžam Armitstedam (1847-1912), pēc arhitekta Vilhelma Bokslafa projekta kā medību pils - neogotiskā stilā ar jūgendstila elementiem. Tai ir īpaša vieta starp Latvijas arhitektūras šedevriem. Mainoties vairākiem īpašniekiem, muižas ansamblis tagadējā izskatā veidojies īsā laikā, taču saglabājot arhitekta V. Bokslafa koncepciju - radīt šo saimniecības un atpūtas kompleksu kā Hanzas pilsētu gotikas iespaidu sintēzi.

Dzeltenās savvaļas tulpju pļavas maijā, medus saldā liepu ziedu smarža jūlijā, kastaņu ežu piebērtie celiņi oktobrī un ziemas saules spožais mirdzums...tas ir Jaunmoku pils komplekss.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPilis Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Aktīvā atpūta    Zirga pajūgs (Izjādes ar zirgiem)50 € Skatīt vairākPasākumu organizēšana    Ekskursijas Naktsmītnes    Muižas māja (Viesnīcas)       2-vietīgi numuri40 - 55 €       Divstāvu (4-vietīgi numuri)55 - 75 €    Pils (Viesnīcas)       Dorotejas istaba (2-vietīgi numuri)125 € Skatīt vairāk      Pilskunga istaba (2-vietīgi numuri)150 € Skatīt vairākKafejnīcas Meža muzejs Skatīt vairākTūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120115
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1869024

Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Visi banneri