Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Evalds Vasilevskis, keramiķis

Evalds Vasilevskis, keramiķis

Akminīši, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4622
(+371) 26695877
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi    2010. gads          Cepļa atvēršana          Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009          Latgales keramikas dienas 2009    Radošās darbnīcas    Izstādes un gadatirgi          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa          Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana          Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004          Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā          Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā          Izstāde Arhitektu namā          Mākslas dienas Konventa sētā          Mākslas dienas Konventa sētā          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā          LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju    LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri          Jāņu dienas ceplis Akminīšūs       Mākslinieku plenēri Bruknā          LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu          Cepļa dedzināšana Aulejā          Cepļa dedzināšana Aulejā       Mākslinieku plenērs Akminīšos          Cepļa dedzināšana Aulejā    Vēsmas Ušpeles gleznas    LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Visi banneri