Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ilmārs Vecelis, keramiķis

Ilmārs Vecelis, keramiķis

Visauleja, Aulejas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5681
(+371) 26462413
 
VissPiedāvājumiKarte
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi    2010. gads          Cepļa atvēršana          Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009          Latgales keramikas dienas 2009    Radošās darbnīcas    Izstādes un gadatirgi          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa          Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana          Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004          Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā          Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā          Izstāde Arhitektu namā          Mākslas dienas Konventa sētā          Mākslas dienas Konventa sētā          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā          LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju    LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri          Jāņu dienas ceplis Akminīšūs       Mākslinieku plenēri Bruknā          LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu          Cepļa dedzināšana Aulejā          Cepļa dedzināšana Aulejā       Mākslinieku plenērs Akminīšos          Cepļa dedzināšana Aulejā    Vēsmas Ušpeles gleznas    LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19613
Meklēšanas rezultātos parādīts : 428652


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Visi banneri