Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kļava

Kļava

Stabu iela 474a, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67291111
(+371) 29207964
7291110
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA "Kļava" ir uzņēmums, kas Latvijas tirgū strādā jau kopš 1991. gada – sākotnēji kā būvuzņēmums, veicot dažādas sarežģītības remontu un celtniecības darbus Rīgā, Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē. Pēdējos septiņus gadus viena no vadošajām nozarēm ir kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un eksports. Izmantojam terminālu Bolderājā, kur veicam zāģmateriālu apstrādi. No turienes ari eksportējam žāvētus, šķirotus un impregnētus kokmateriālus uz Angliju, Vāciju, Dāniju un Norvēģiju. Viena no “Kļavas” jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu RINGO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai. SIA “Kļava” ir izveidojusies veiksmīga, vairāku gadu sadarbība, ar tādām pieredzējušām un sevi pierādījušām, Latvijas firmām kā "SCO Centrs" no Valmieras, SIA UPTK no Liepājas, A/S Būve Plus,SIA "High Castle" ar objektu Ādažos,SIA "Ameks Celtnieks", SIA "Stārastāni",kā arī veikalā "Elis" Ulmaņa gatvē 2, kur tiek uzstādītas un izvietotas SIA “Kļava” piedāvātās Vācu durvju ražotāja "Schwering Turenwerk GmbH
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi    Durvis Skatīt vairāk       Skatīt vairāk      Iekšdurvis ar lamināta parklājumu Skatīt vairāk      Finierētas iekšdurvis Skatīt vairāk      Krāsotas iekšdurvis Skatīt vairāk      Iekšdurvis ar stiklu un dekoratīviem elementiem Skatīt vairāk      Stikla iekšdurvis Skatīt vairāk   Ārdurvis Skatīt vairāk      Krāsotas koka ārdurvis Skatīt vairāk      Finierētas ārdurvis Skatīt vairāk   Ugunsdrošas durvis    Logi       Plastikāta logi, PVC logi       Alumīnija logi       Koka logi Ziemas dārzi Krēsli Skatīt vairāk   Teātra krēsli Skatīt vairāk   Kinoteātru krēsli Skatīt vairāk   Krēsli koncertzālēm Skatīt vairāk   Stadionu krēsli Skatīt vairāk   Teleskopiskās tribīnes sporta zālēm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83196
Meklēšanas rezultātos parādīts : 683519

Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Visi banneri