Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

LVM atpūtas vieta pie Zebrus ezera, kempings

Bikstu pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3728
(+371) 29252368
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts
Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu vietējiem pagasta iedzīvotājiem, pensionāriem, invalīdiem– cena Ls 1.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu makšķerēšanai ar makšķeri vai spiningu pārējiem ezera apmeklētājiem darbdienās– cena Ls 3.00, sestdienās, svētdienās, citās brīvdienās un svētku dienās - cena Ls 5.00. Par VAS "Latvijas valsts meži" laivas izmantošanu atpūtai bez makšķerēšanas - Ls 0.50 stundā. Par ūdensvelosipēda izmantošanu - Ls 1.00 stundā. Laivu rezervēšana - Ls 0.50. Visi klienti, kuri izmanto laivas vai ūdensvelosipēdus, tiek reģistrēti laivu bāzē reģistrācijas žurnālā. Ezerā stingri jāievēro Makšķerēšanas noteikumi, Nolikums par licencēto makšķerēšanu un ezera uzrauga norādījumi. Nozvejas norma – saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem. Putnu aizsardzības nolūkā no ledus kušanas līdz 30. jūnijam aizliegta laivu un cilvēku uzturēšanās Zebrus ezera rietumu un dienvidu krastā un ezerā 100 m no virsūdens augāja malas Makšķerniekus, kuri pārkāpj lieguma zonu un Makšķerēšanas noteikumus, ezerā var neielaist. Jebkuru peldošu līdzekļu atrašanās Zebrus ezerā bez saskaņošanas ar VAS "Latvijas valsts meži" aizliegta. Zebrus ezera piekrastes zemju īpašnieki ir tiesīgi savā priekrastes joslā turēt un izmantot personīgām vajadzībām vienu Reģionālajā vides pārvaldē reģistrētu airu laivu, ievērojot visus licencētās makšķerēšanas noteikumus.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaivu noma, īre Atpūta pie dabas Atpūta pie ezeriem Atpūta pie Zebrus ezera Skatīt vairākTelšu vietas Ūdens velosipēdu noma Putnu vērošana Piknika vietas Peldvietas Makšķerēšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34878
Meklēšanas rezultātos parādīts : 899567


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
AQUA SAN, SIA, santehnika
AQUA SAN, SIA, santehnikaAQUA SAN. Peldbaseini un SPA baseini, projektēšana, aprīkojuma uzstādīšana. SPA baseins - sporta kompleksam, skolai, privātmājai, dārzam, viesnīcai vai medicīnas rehabilitācijas centram.
Visi banneri