Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kokakmens, SIA, kapu pieminekļi

Raiņa iela 22 - 1, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 20221099
(+371) 29454302
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piemini ir uzņēmums, kas piedāvā kapu vietas labiekārtošanas pakalpojums un tiem visu nepieciešamo produkciju. Uzņēmums piedāvā ierīkot vai restaurēt kapu vietas saskaņā ar klienta vēlmēm, uzstādīt pieminekļus, kapu sētiņas, kapu apmales un kapu soliņus. Nepieciešamības gadījumā veic betonēšanas un planēšanas darbus.

Piemini ražo granīta un laukakmens pieminekļus, kapu apmalītes un kapu sētiņas. Kapu vietas teritorijai varam uzbērt smilti, smalko granti, granīta vai dolomīta šķembas un oļus.

Granīta un laukakmens zāģēšana

Nodarbojamies ar granīta zāģēšanu. Importējam granīta blokus no Zviedrijas un Somija. Pieprasītākie materiāli ir Zviedrijas un Somijas melnais granīts, Aurora, Vanga, Kuru grey, Hallandia. Bloki tiek sazāģēti plāksnēs un pēc tam jau sīkākās detaļās atkarībā no pasūtījumu specifikas. Zāģējam un apstrādājam arī mūsu pašu Latvijas laukakmeņus. Laukakmeņu priekšrocība ir krāsas un tekstūras unikalitāte.

Akmens pulēšana

Sazāģētās detaļas tālāk tiek nodotas uz pulēšnanu. Akmens pulēšana ir smalks un rūpīgs darbs, kas prasa laiku un pacietību, lai iegūtu vēlamo rezultātu. Pulēšanas process sastāv no vairākāk kārtām. Pulēšanas rezultātā akmens virsma kļūst spoguļgluda un izceļ piesātinātu akmens dabīguma krāšņumu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana    Kapu apmales    Granīta kapu apmales    Kapu sētiņas    Kapu soliņi    Kapu plāksnes    Kapakmeņu izgatavošana    Gavēšana kapu pieminekļos Akmens apstrāde    Akmens pulēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 358
Meklēšanas rezultātos parādīts : 5491


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Visi banneri