Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs

Vaļņu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 29478483
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija ESCAPISM ir izklaides komplekss, kurā atrodas mākslinieciski izvietotas izstāžu zāles ar metāla mākslas skulptūram un mēbelem izveidotām no auto moto detaļam. Galerija, dizaina mēbeles un skulptūras, kas pie mums tiek izstādītas, ir Aleksandra Nestjeruka radošā darba rezultāts. Galerijā var arī iepazīties ar darbnīcas pakalpojumiem un iespējām dizaina jomā – ārējā un interjera dizainā.

Piedāvājam : 

Izstāžu zāles apmeklējums, iespējams ar gidu.

Iepriekšēja rezervācija: https://nester-custom.com/art-galerija/

CENA

  • Bērniem no 6 līdz 15 gadiem – EUR 5,00
  • Studentiem un skolēnu ekskursijām– EUR 6,50
  • pusaudžiem un pensionāriem – EUR 6,50
  • pieaugušajiem – EUR 10.00

PAPILDUS PIEDĀVĀJUMI

Ir pieejama kafija, tēja, sulas, limonāde.

Tēja 1,60 EUR / visi kafijas veidi 2,50 EUR /ūdens 0,5 l – 1,00 EUR / sulas 0,3l – 2,50 EUR

Galerijā var iegadāties suvenīrus.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas saloni un galerijas Industriālais dizains Ekskursijas skolēniem Mākslas priekšmeti Izstāžu zāles, Galerijas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2707
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3712


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Visi banneri