Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts

VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts

Zāļu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 24987787
Juridiskais nosaukums : VEIPRO, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203107841
Juridiskā adrese : Lubānas iela 123 - 45, Rīga, LV-1021
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Nodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām. 

Mūsu mērķis ir radīt eksportspējīgus produktus, kas rastu individuālus risinājumus klientu vajadzībām un stiprinātu klienta un mūsu uzņēmumu pozīcijas Latvijas un pasaules tirgos.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSvari    Svaru tirdzniecība    Svaru remonts    Svaru verificēšana    Svaru kalibrēšana    Nestandarta svaru ražošana un uzstādīšana Tehnikā iebūvējamas svēršanas sistēmas    Svari frontālajam iekrāvējam    Svari dakšveida iekrāvējam - autoiekrāvējam    Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem    Svari teleskopiskajam iekrāvējiem    Svari ekskavatoriem Svēršanas automatizācijas risinājumi Beramkravu svēršana    Konveijeru svari Svaru komponentes Auto svari Svari bunkuriem un tvertnēm Svari piena dzesētājam
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4377
Meklēšanas rezultātos parādīts : 11729

Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Kameja, aizkaru salons
Kameja, aizkaru salonsAizkaru salons Kameja. Aizkari, modelēšana, šūšana. Aizkaru stangas. Audumi, šūšanas piederumi. Mājas tekstils Tirdzniecība. Apģērbu modelēšana un šūšana. Žalūzijas.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Visi banneri