Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Holokausta upuru piemiņas vieta

Holokausta upuru piemiņas vieta

Lielauces pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3723
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

2003. gada 9. oktobrī Putnu mežā pie Auces Latvijas Ebreju kopienu padome slaktiņa vietā uzstādīja pieminekli. Tā atrodas Auces-Lielauces ceļa malā, blakus Pirmajā pasaules karā kritušo vāciešu kapiem, kas vēsta par 1941. gada 11. jūlija notikumiem. Uz piemiņas plāksnes ir iegravētie vārdi: "Šeit 1941. gada 11. jūlijā nacistiskie okupanti un viņu palīgi noslepkavoja 100 Auces iedzīvotājus vienīgi par to, ka viņi bija ebreji. Atcerieties to, lai tas nemūžam neatkārtotos!" 2008.g. blakus esošajam piemineklim tika uzstādīts vēl viens piemiņas akmens nošautajai ārsta M.Salimana (Zalimana) ģimenei, kas tika nogalināta atsevišķi Mazēnu mežā, jo bija apmetusies uz laiku Sniķeres pagastā.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPiemiņas vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 266
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1690


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri