Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
FINLAT

FINLAT

Stabu iela 50 - 13, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29555012
(+371) 27555555
Juridiskais nosaukums : E-COMMERCE BROKER, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203308336
Juridiskā adrese : Stabu iela 50 - 13, Rīga, LV-1011
Banka : AS "Citadele Banka" PARXLV22
Konta numurs : LV26PARX0028024280001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Daudzas Latvijas finanšu iestādes piedāvā dažādus kredīta veidus. Visbiežāk klienti vēršas Finlat, jo mūsu platforma piedāvā salīdzināt Latvijas labākos piedāvājumus. Vēl Jūs varēsiet pieņemt viena no mūsu partneriem piedāvājumu un saņemt kredītu

  • Patēriņa kredīts
  • Kredītu pārfinansēšana
  • Pārkreditācija
  • redīts pret nekustamā īpašuma ķīlu
  • Kredīts pret automobiļa ķīlu
  • Kredīts automobiļa iegādei
  • Autolīzings
  • Kredīts uzņēmumiem
  • Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai
  • Kredīts parādu atmaksai
  • Lauksaimnieku kredīts
  • Faktorings/rēķinu izrakstīšana
  • Attīstības projektu finansēšana
  • Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana
  • Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu – piedāvājam risinājumus cilvēkiem, kuriem īpašumā ir nekustamais īpašums (dzīvoklis, māja, tirdzniecības telpas, mājīpašums, jebkurš komerciālais nekustamais īpašums, zeme, mežs).
  • Kerdīti saimnieciskās darbības veicējiem.

Iesniedziet pieteikumu vietnē un saņemiet lēmumu.

Unikāls piedāvājums – „Saņemiet naudu un nopērciet automobili 60 dienu laikā”.

(Piedāvājums ir spēkā komerctransportam, motocikliem, ūdens transportam un lauksaimniecības tehnikai. )

Ja vēršaties pēc kredīta pret ķīlu, mūsu pieredzējušie darbinieki palīdzēs noformēt kredītu. Uzņēmuma darbiniekiem ir liela pieredze finanšu un juridiskajā sfērā. Katrs gadījums ir individuāls, bet mēs tik un tā izvēlēsimies Jums izdevīgu piedāvājumu un variantu.

Ātrs lēmums un noformēšana.

Bezmaksas konsultācijas kredītlīgumu parakstīšanas jautājumos banku un kredītu organizācijās.

Bezmaksas konsultācijas mantojuma un dokumentu noformēšanas jautājumos.

Attīstības projektu un IT jaunuzņēmumu finansējuma piesaistes jautājumos iepriekš uzrakstiet e-pastu ar tēmu: finansēšana.

Iespējams attālināti parakstīt līgumus (eParaksts) vai piegādāt līgumu ar kurjeru visā Latvijā (DPD).

Aizņemieties atbildīgi, izvērtējot aizdevuma nepieciešamību un savas iespējas atmaksāt.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFinanšu darbība Skatīt vairāk   Kredītpakalpojumi, kreditēšana Skatīt vairāk      Kredīti, naudas aizdevumi pret ķīlu Skatīt vairāk         Kredīti pret nekustamā īpašuma ķīlu Skatīt vairāk         Kredīti pret dzīvokļa ķīlu Skatīt vairāk         Kredīti pret automašīnas ķīlu Skatīt vairāk      Online kredīti Skatīt vairāk      Kredītu, kredīta refinansēšana Skatīt vairāk      Pārkreditācija Skatīt vairāk      Kredīts uzņēmējdarbībai Skatīt vairāk      Izpirkšana no tiesu izpildītājiem Skatīt vairāk      Patēriņa kredīti Skatīt vairāk      Līzings, līzinga pakalpojumi Skatīt vairāk         Autolīzings Skatīt vairāk      Autokredīts, kredīts auto iegādei Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4456
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27391

Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Visi banneri