Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vipēdis, Vipēža ezers

Vipēdis, Vipēža ezers

Zebrenes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3731
(+371) 26346725
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Nelielo, mežu un purvu ieskauto ezeru iecienījuši makšķernieki. Tiek piedāvāta laivu noma un telšu vietas.

Vipēdes ezers atrodas mežainā apvidū Zebrenes pagastā, tā platība 20,1 ha, vidējais dziļums 3,3 m. Ezerā atrodas viena sala 0,2 ha platībā. Ezeru pārsvarā iecienījuši karpu makšķernieki. Ir daudz raudu un ruduļu, pietiekami arī līdaku. Ezera krasti ir purvaini, tāpēc apkārt ezeram ierīkotas laipas ērtākai piekļūšanai ūdenstilpnei. Teritorija ir labiekārtota atpūtai ar nakšņošanas iespējām. Pieejama laivu noma, telšu un kemperu vietas.

Pirmās atmiņas par Vipēdes ezeru no Īles novadpētniekiem ir saistītas ar Kārli Ulmani un 20.gs. 30-to gadu beigām. Kārlim Ulmanim bija iepaticies šajā ezerā atpūsties. Uz vienīgās ezera saliņas bija uzbūvēts neliels šķūnītis ar kušetīti iekšā un laipu, kur pietauvot laivu. Tā bija vieta, kur Latvijas prezidentam patika atpūsties un sakārtot domas.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresEzeri Atpūta pie ezeriem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 757
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19017


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Visi banneri