Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mīlestības taka, dabas taka

Mīlestības taka, dabas taka

Piltiņi, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3132
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Takas garums: 1,57 km
Grūtības pakāpe: viegla (takā ir pakāpieni)

Mīlestības taka atrodas pie atpūtas bāzes "Zviedru cepure". Taka ved cauri mežam augšup kalnā, no kura paveras brīnišķīgs skats uz Abavas ieleju, to mēdz dēvēt par „Kurzemes Šveici”. Pastaigājoties iespējams pabūt dabas tuvumā, izjust meža elpu, sadzirdēt putnu dziesmas, ieklausīties strautiņa čaloņā un atspirdzināties. Te var baudīt vientulību vai divvientulību. Kalna galā ir ierīkota piknika vieta - galds un soliņi. Maršrutu var turpināt pa nogāzi, kurā aug gandrīz visi Latvijas pļavām raksturīgie augi, daudzi no tiem - arī īpaši aizsargājami.

Mīlestības taka savienojas ar Kurzemes plānošanas reģiona izstrādāto vietējās nozīmes velomaršrutu nr. 555 "Abavas senlejas velomaršruts", kas savukārt piekļaujas Eirovelo maršrutam nr. 10.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDabas takas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 938
Meklēšanas rezultātos parādīts : 16772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Visi banneri