Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Maxima X, veikals

Maxima X, veikals

Vecā Buļļu iela 27, Rīga, Latvija, LV-1055
(+371) 80002020
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 968
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23480
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Raganas ķēķis, krodziņš
Raganas ķēķis, krodziņšRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Visi banneri