Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
NAD.LV Apbedīšanas nams Kurzemē

NAD.LV Apbedīšanas nams Kurzemē

11, Stūrīši, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
(+371) 29001334 - apbedīšanas pakalpojumu speciālists
Juridiskais nosaukums : Nacionālais Apbedīšanas Dienests, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203053178
Juridiskā adrese : Ikšķiles iela 9 - 56, Rīga, LV-1057
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Apraksts:
Sniedzam apbedīšanas pakalpojumus pēc augstākiem standartiem, tajā skaitā Eiropas un nacionāliem standartiem, ievērojot reliģisko konfesiju apbedīšanas priekšnosacījumus, kā arī iedzīvotāju apbedīšanas tradīcijas, paražas un mirušā pēdējo gribu. Apbedīšanas pakalpojumu sniegšanas jomā aktīvi sekojam Patērētāju tiesību aizsardzības centra vadlīnijām par labo praksi apbedīšanas pakalpojuma sniegšanas jomā. Ievērojam Konkurences padomes atzinumus attiecībā par apbedīšanas pakalpojumu nozares problēmjautājumiem, tajā skaitā patstāvīgi sekojam līdzi valstisko un nevalstisko organizāciju aktivitātēm apbedīšanas pakalpojumu sniegšanas nozarē, kā arī iedzīvotāju ierosinājumiem un atziņām.

Pakalpojumi:
Apbedīšanas pakalpojumi Kurzemē, Apbedīšanas pakalpojumu uzziņu dienests, Apbedīšanas biroji Talsi, Apbedīšanas dienests Kuldīga, Kremācijas pakalpojumi Kurzemē, Repatriācijas pakalpojumi Eiropā un pasaulē, miruša cilvēka ķermeņa starptautiskā transportēšana.

Teritorija:
Talsi, Talsu pilsēta, Ventspils, Liepāja, Kuldīga, Kuldīgas pilsēta, Roja, Rojas pagasts, Dundaga, Dundagas pagasts, Pūre, Pūres pagasts, Saldus, Saldus pilsēta, Tukums, Tukuma pilsēta, Liepāja, Liepājas pilsēta, Mērsrags, Mērsraga pagasts, Stende, Sabile, Kandava, Kaltene, Melnsils, Kolka, Miķeļtornis, Irbene, Oviši, Reģi, Ēdole, Jūrkalne, Pāvilosta, Aizpute, Skrunda, Grobiņa, Saldus, Priekule, Latvija

Atslēgvārdi:
Kremēšanas pakalpojumu starpniecība Talsos, Starptautiskā transportēšana, Speciālā transporta pakalpojumi Kurzemē, Sēru ziedi, Sēru pušķi, Repatriācijas pakalpojumi Latvijā, Repatriācija nelaiķim, Repatriācija, Ozolkoka zārki, Ozolkoka krusti, Mirstīgo atlieku pārvešana no Latvijas uz citām valstīm, Urnas, Urnas apbedīšanai, Urnas kremācijai, Krematorija pakalpojumu starpniecība, Kapu sveces Kuldīgā, Morgs Talsos, Morga pakalpojumi Kurzemē, Mirušā uzglabāšana, Mirušo saglabāšana, Aukstumkameras aizgājēja saglabāšanai, Aizgājēja uzglabāšana, Mirušā sagatavošanas pasākumi, Zārki un sarkofāgi Kurzemē, Koka krusti Talsi, Meklēt pa Kurzemes rajoniem, Meklēt Talsos, Sēru ceremonijas organizēšana, Kā pārvest nelaiķi no ārzemēm, Bēru transporta pakalpojumi, Zārki, Nelaiķa transportēšana no citām ārzemēm uz Latviju, Nelaiķa transportēšana no ārzemēm, Nelaiķa transportēšana, Ekskluzīvas urnas, Dokumentu kārtošana bēru gadījumā, Cik izmaksā kremēšana, Bēru ziedu pušķi, Bēru transporta pakalpojumi, Bēru pušķi, Bēru mūzika, Bēru izvadītāju pakalpojumi, Apbedīšanas pakalpojumi Kurzemē, Apbedīšanas pakalpojumi, Grieztie ziedi, Koka krusti, Koka zārki, Muzikālais pavadījums bērēs, Mirušā transportēšana, Mirušā kremēšana, Kvalitatīvi zārki, Kremācija, Kremēšanas pakalpojumi Kuzemē, Krematoriju pakalpojumi, Krematorijas Latvijā, Kremācija, Koka zārku cenas, Apbedīšanas aģentūras Talsi. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi    Bēru organizēšana       Sēru ceremoniju organizēšana       Bēru transporta pakalpojumi       Mirušo sagatavošana bērēm, apkopšana       Bēru mūzika bērēs    Kremācija, krematorija pakalpojumi Morgs, diennakts morga pakalpojumi Mirušo transportēšana    Repatriācija, repatriācijas pakalpojumi - mirušo transportēšana no ārzemēm    Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju Apbedīšanas un rituālie piederumi    Zārki       Ozolkoka zārki    Urnas    Sarkofāgi    Koka krusti       Ozolkoka krusti    Kapu sveces Sēru pušķi, ziedi, bēru ziedu kompozīcijas
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3729
Meklēšanas rezultātos parādīts : 113229


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Visi banneri