Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss

Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss

Margrietas iela 7, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 20880008
Juridiskais nosaukums : JK Movers, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203202510
Juridiskā adrese : Friča Brīvzemnieka iela 14 - 11, Rīga, LV-1004
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus.

Mūs visspilgtāk raksturo individuāla pieeja katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbus augstā līmenī, piemeklējot tieši Jums piemērotāko un arī finansiāli izdevīgāko risinājumu.

Mūsu kolektīvā strādā spēcīgi un zinoši puiši ar daudzu gadu pieredzi pārvadājumu veikšanā gan Latvijā, gan Eiropā.

Izvēloties Pārcelšanās24.lv, Jūs varat būt droši, ka nodrošināsim rūpīgu mantu pārvešanu, pieredzējušus krāvējus, kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu, transporta pakalpojumus nelieliem, lieliem un smagiem kravu pārvadājumiem.

Esam ļoti punktuāli un cienām klienta laiku, tāpēc vienmēr objektā ierodamies ātri un noteiktajā laikā, kā arī nodrošinām pakalpojumu sniegšanu tieši Jums ērtākajā laikā.

Visus darbus veicam tā, lai katrs mūsu klients nešauboties izmantotu mūsu pakalpojumus arī atkārtoti.

Piedāvājām:

Bezmaksas konsultācijas pirms darbu veikšanas

Individuālu pieeju un situācijai atbilstošus risinājumus

Darbu izpildi noteiktajos termiņos par izdevīgām cenām

Pārvākšanās servisu Rīgā, visā Latvijas teritorijā un ES dalībvalstīs

Pārvākšanās servisu privātpersonām un juridiskām personām

Pieredzējušu krāvēju pakalpojumus

Kvalitatīvu mēbeļu montāžu un demontāžu

Visa veida mēbeļu pārvadājumus

Lielgabarīta un nestandarta priekšmetu pārvadājumus

Lielgabarīta (mēbeļu, sadzīves tehnikas u.tml.) utilizācijas pakalpojumi

Būvmateriālu pārvadājumus Rīgā un visā Latvijā

Standarta un nestandarta priekšmetu (piemēram gleznu, klavieru, seifu) iepakošanu un saudzīgu pārvešanu

Rūpīgu mantu pakošanu, lai pārvadājumu laikā tās netiktu bojātas

Izturīgu kastu nomu

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārvākšanās serviss (Pārvietošanās, pārvākšanās, pārcelšanās serviss)no 50 € Skatīt vairākBiroju pārvākšanās servissno 50 € Skatīt vairākIekraušanas un izkraušanas pakalpojumino 40 € Iekraušanas un izkraušanas pakalpojumi un tehnikano 40 € Mēbeļu izjaukšana, salikšana, izvešanano 40 € Skatīt vairākMantu transportēšanano 40 € Sadzīves tehnikas transportēšanano 40 € Noliktavu pārvietošanano 40 € Ražošanas iekārtu, darbagaldu pārvešanano 40 € Starptautiskie pārvietošanās pakalpojumino 40 € Krāvēju pakalpojumino 20 € Mantu pakošanas pakalpojumino 40 € Kravas taksometru pakalpojumino 40 € Skatīt vairākTransporta pakalpojumino 40 € Skatīt vairākKravu pārvadājumi, loģistikano 40 € Skatīt vairākVietējie kravu pārvadājumino 40 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19514
Meklēšanas rezultātos parādīts : 182635

Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Visi banneri