Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vegetarian foods, pārtika

Vegetarian foods, pārtika

Gravas iela 17 - 53, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 25424072
(+371) 25424072
Pirmdiena10:00 - 18:00
Otrdiena10:00 - 18:00
Trešdiena10:00 - 18:00
Ceturdiena10:00 - 18:00
Piektdiena10:00 - 18:00
Sestdiena -
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Vegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.

Mūsu komanda VEGETARIAN FOODS ir draudzīgs, saliedēts domubiedru, īstu profesionālo konditoru kolektīvs, kuri dara savu darbu ar

mīlestību un rūpēm par jums!

Mēs izvēlamies viskvalitatīvākās, drošākās un veselīgākās sastāvdaļas savai produkcijas!

Veģetārisms un vegānisms ir uztura sistēma, kas izslēdz gaļas un dzīvnieku izcelsmes produktu patēriņu. Daudziem tā ir vienkārši dieta un

organisma attīrīšana, citi tajā saskata reliģiju, taču mēs tajā saskatām apzinātu dzīves veidu, kurš ved uz veselīgu un laimīgu nākotni!

Bet kurš ir teicis, ka veģetārieši nav saldummīļi? Un kādi vēl! Tāpēc mēs esam izstrādājuši jums speciālu mūsu toršu receptūru, kas nesatur

konservantus, olas, produktus, kas ir iegūti vardarbības rezultātā pret dzīvniekiem, mūsu toršu sastāvā ir tikai dabīgi komponenti.

Mēs mīlam mūsu planētu un visus tās iemītniekus un rūpējamies par savu veselību un dvēseli!

„Tu esi tas, ko Tu ēd!”

Izvēlieties garšīgus un veselīgus VEGETARIAN FOODS saldumus, izbaudot katru gabaliņu!

Labu apetīti!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeģetārisms un vegānisms (Konditorejas izstrādājumi, saldumi)    Labvēlīgie saldumi (Konditorejas izstrādājumi, saldumi)       Tortes       Kūkas, tortes       Maizītes (Smalkmaizītes, būlciņas)       Tartes       Saldās bumbiņas (Saldumi)       Gredzeni (Saldumi) Veģetārie ēdieni Vegāniskie ēdieni
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20077
Meklēšanas rezultātos parādīts : 108666

Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Ūši, kempings
Ūši, kempingsKolkasraga tuvums, jūras un priežu smaržas piesātināts gaiss, sena vēsture un savdabīga vietas identitāte ir Kolkas rakturiezīmes, kuras uzsūkušas sevī arī Ūšu sēta un tās cilvēki. Piedāvājam iepazīt Kurzemes tālākā ziemeļu stūra identitāti izbaudot nesteidzīgu atpūtu jūras tuvumā.
Visi banneri