Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kurzemes Laivinieks

Kurzemes Laivinieks

Abavas iela 6a, Kandava, Tukuma novads, Latvija
(+371) 29222630
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Valodas: latviešu, krievu, angļu, norvēģu, zviedru

Piedāvājums: ūdens sporta inventāra noma, laivošanas maršrutus ar dažādu grūtības pakāpi - gan individuāli ģimenes atpūtas vienai dienai, gan vairāku dienu ekspedīcijas kooperatīvajiem klientiem un grupām. Nodrošina laivošanas inventāra nogādāšanu uz laivošanas sākuma punktu un sagaidīšanu galapunktā. Informē laivotājus par laivošanas maršrutā apskatāmajiem dabas un tūrisma objektiem.
Grupu pasākumus pēc iepriekšējas vienošanās nodrošina izvēlētajā laikā un vietā sagaidīt ar, uz ugunskura vārītu, gardu zupu. Aicināti arī korporatīvie klienti komandas saliedēšanas pasākumiem. Piedāvā laivu nomu Kurzemes upēs.

Laivu veidi :
- Sot tipa kajakus (komplektā airi, vestes, sēdeklīši, 2-vietīgas + bērns (ģimenes - 2 pieaugušie + bērns) pieejamas 17 laivas.
- Kanoe tipa laivas (max 5 cilvēki), celtspēja 500 kg, ir vietas mantām, pieejamas 4 laivas.
- Sot tipa vienvietīga laiva (1 laiva).
- SUP dēļi ar pašu veidotu latvisku dizainu (piepūšamie) 10 gabali.
- makšķerniekiem Sot ti pa Fishing speciālo kajaku (1 gabals), ar kājas pedāļstūres vadību, makšķerkātu turētājiem un dzīvo zivtiņu (ēsmas) tvertni.

Var papildus piedāvāt eholotu, kas pievienojams mobilajam telefonam ar WiFi.
Piepūšamo gumijas laivu mierīgiem ūdeņiem (1 gabalu).
Transports - busiņš ar 7 sēdvietām, laivu transportēšanai 10 laivām vienlaicīgi.

Piezīmes:
Laivotāju transporta bezmaksas stāvvieta un pieskatīšana.
Laipni gaidīti viesi ar mājdzīvniekiem.



PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLaivu noma, īre
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3382
Meklēšanas rezultātos parādīts : 10258


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Visi banneri