Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tavs Draugs, zoosalons

Tavs Draugs, zoosalons

Ilūkstes iela 109, Rīga, Latvija
(+371) 22101477
(+371) 25152881
Juridiskais nosaukums : SIA:Tavs Draugs
Reģistrācijas numurs : 40103912970
Juridiskā adrese : SIA:"Tavs Draugs"
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodās divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodās Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109.

Darba laiks abos veikalos ir no 10.00- 20.00 svētdienās brīvs. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu. Kā arī ir iespējams pierakstīties uz izdevīgu vakcināciju.
Mūsu sortimentā ir pieejami;
veterinārie medikamenti - pretblusu līdzekļi, prettārpu līdzekļi, vitamīni, kopšanas līdzekļi, dažādas papildbarības, nomierinošie līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļi.
Veterinārās barības- Royal Canin, Hills, Trovet utt.
Zobu veselībai- kauliņi, papildbarības, zobupastas, spreji mutes higiēnai.
Ikdienas barības- Advance, Josera, Brekkies, Monge,utt. Dažādi konservi suņiem un kaķiem.
Barība grauzējiem un putniem, kā arī vitamīni un papildbarības viņiem.
Dažādi aksesuāri, kaķu smiltis, tualetes, ķemmes, nagu šķēres, mantiņas utt.

Pastāvīgajiem klientiem, piedāvājam atlaides, klientu kartiņas, lieliem pirkumiem bezmaksas piegādi.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Dzīvnieku barība       Suņu barība          Josera barība suņiem (Dzīvnieku barība)       Kaķu barība       Hills barība (Dzīvnieku barība)       Royal Canin (Dzīvnieku barība)       Profesionālā dzīvnieku barība    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem       Vitamīni dzīvniekiem       Pretblusu līdzekļi       Prettārpu līdzekļi Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Dzīvnieku vakcinācija       Vakcīna pret trakumsērgu       Kompleksā vakcīna suņiem       Kompleksā vakcīna kaķiem    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināra konsultācijas Zoo preces, zooveikali Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 53734
Meklēšanas rezultātos parādīts : 526249


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gintus, SIA, mērniecība
Gintus, SIA, mērniecībaSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Visi banneri