Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals

Skolas iela 14 (ieeja no Lāčplēša), Rīga, Latvija
(+371) 25610023
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.

Mēs izvēlamies pasaulē atzītus zīmolus, jo vēlamies saviem klientiem piedāvāt tikai kvalitatīvas lietas: Faber Castell, Nevskaya Palitra, Staedtler, C.Kreul (Solo Goya, Javana, HobbyLine), Canson, Arches, Luč, Fiskars, Kores, Clairefontaine, LeFranc & Bourgeois (Louvre, Color&Co), Derwent, Springer Pinsel, Rapina, Diamine, Meyco, Maped u.c.

Lai iepazīstinātu ar dažādiem produktiem, kas Latvijā vēl nav guvuši pietiekamu popularitāti, piedāvājam meistarklases bērniem un pieaugušajiem. Jau vairākus gadus bērnu zīmēšanas studiju vada vizuālās mākslas pasniedzēja Vivita Zuzule. Semestra noslēgumā organizējam bērnu darbu izstādi – patiesi priecīgs notikums! Kopš 2012.gada novembra galerijā katru vakaru zīmēšanas un gleznošanas meistarklases vada mākslinieks Dimitrijs Ignatovičs.

Jauno mākslinieku darbu galerija ir kā dabīgs turpinājums mākslas piederumu veikala “Zīmulis un ota” darbībai. Veikalu vadītāja Inita Baškevica saka: “Mums vienmēr ir gribējies zināt, kādi mākslas darbi top, ar to cilvēku rokām, kuri iepērkas mūsu veikalā. Kā papīrs un audekli ar otu, zīmuļu un krāsu palīdzību pārtop mākslas darbā. Tā, ikdienā sarunājoties ar mūsu klientiem, dzima ideja par galerijas izveidošanu. Galerijas galvenais uzdevums ir dot iespēju izstādīt un pārdot mākslas darbus jaunajiem un plašu atzinību vēl neguvušiem māksliniekiem. Šeit ir atrodami gan laikmetīgās mākslas, gan klasiskajās tehnikās veikti darbi. Mūsu mērķis ir kļūt par vietu, kur satiekas studenti, profesionāli mākslinieki, radoši cilvēki un vienkāršs garāmgājējs.

Regulāri piedalāmies dažādos labdarības pasākumos, un veidojam bezmaksas radošās darbnīcas Kalnciemielas tirdziņos un citos pasākumos.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreces māksliniekiem Skatīt vairāk   Rakstāmlietas Skatīt vairāk      Zīmuļi Skatīt vairāk         Akvareļu zīmuļi          Krāsainie zīmuļi Skatīt vairāk         Mehāniskie zīmuļi          Ogles zīmuļi       Marķieri Skatīt vairāk         Flomāsteri Skatīt vairāk         Akrila marķieri          Lakas marķieri       Otas un otiņas Skatīt vairāk      Krītiņi Skatīt vairāk   Krāsas māksliniekiem       Eļļas un akrila krāsas Skatīt vairāk      Akvareļu krāsas       Auduma krāsas       Pirkstiņkrāsas       Hobiju krāsas       Guaša krāsas       Pasteļi Skatīt vairāk      Tekstila, zīda apgleznošanas krāsas Skatīt vairāk   Papīri māksliniekiem Skatīt vairāk      Akvareļu papīrs       Rokdarbu papīrs       Biroja papīrs       Rasēšanas papīrs       Zīmēšanas papīrs Skatīt vairāk      Kartons, kartona izsrtādājumi          Pelēkais kartons    Audekli gleznošanai Skatīt vairāk   Molberti Skatīt vairāk   Paletes Preces hobijiem Skatīt vairāk   Preces filcēšanai    Preces kaligrāfijai    Preces dekupāžai Skatīt vairāk   Floristikas materiāli Skatīt vairākKancelejas preces Skatīt vairāk   Dzēšgumijas    Līme    Līmlentes    Skavotāji    Caurumotāji    Kniedētāji    Struktūrpastas    Struktūrgēli Piederumi zīmēšanai Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22154
Meklēšanas rezultātos parādīts : 302571

Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Visi banneri