Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lat-Set, SIA

Palsas 36, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 67391868 - Konsultācijas
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumtehnikaApkures sistēmas, iekārtas, tehnikaSiltumapgāde un siltumtīkliKrāsnis un kamīniSkursteņi, dūmvadiMetālapstrāde
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4549
Meklēšanas rezultātos parādīts : 124602
Skatīt arī katalogā : Siltumtehnika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Visi banneri