Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dizains un Druka, SIA

Dizains un Druka, SIA

Lāčplēša iela 70, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 27863280
(+371) 67217802
Juridiskais nosaukums : Sia Dizains un Druka
Reģistrācijas numurs : 40103730993
Juridiskā adrese : Sia Dizains un Druka
Apraksts

Atlaide -20% lielformāta drukai

Nekavējieties un pasūtiet lielformāta druku JAU TAGAD un ietaupiet 20%!
Piedāvājumā ietilpst:
dizaina izstrāde; plakāti;
kanvas;
roll up;
pvc baneri;
logu un skatlogu uzlīmes;
automašīnu līmplēvju izdrukas;
lielformāta fotogrāfijas;
ploterdarbi u.c. 

Par sev vēlāmo lielformāta drukas veidu, cenu un dizainu sazinieties ar mums info@ tipografijas.lv vai zvaniet uz tālr. +371 27863280

_______________________________________________________________________________________

Mēs esam kreatīva un dinamiski progresējoša kompānija, kas piedāvā plašu pakalpojumu klāstu dizaina un drukas jomā. Augsta līmeņa pieredzējušu speciālistu komanda, ar prieku realizēs Jūsu ieceres un idejas. Ar mūsdienīgu iekārtu palīdzību mēs izpildīsim jebkuras sarežģītības un apjoma pasūtījumus. Individuāla pieeja katram klientam, precizitāte un atbildības sajūta ir galvenie kritēriji, kas padara mūs par labāko partneri poligrāfijas sfērā, kā korporatīvajiem, tā arī privātajiem klientiem.

_______________________________________________________________________________________

Piedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. Maksimālai klientu mērķu sasniegšanai, integrējam individuālu pieeju, izmantojot augstas tehnoloģijas iekārtas, kā arī kompetentu darbinieku sastāvu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Skatīt vairākTipogrāfijas, tipogrāfijas pakalpojumi Skatīt vairāk   Žurnāli    Grāmatas, grāmatnīcas    Aploksnes    Mapes    Plakāti    Brošūras    Veidlapas, veidlapu izgatavošana    Uzlīmes    Etiķetes    Iepakojums, iesaiņojums    Kalendāri Skatīt vairāk   Sertifikāti, diplomi    Flajeru un skrejlapu izgatavošana    Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana    Katalogi Skatīt vairāk   Bukleti, bukletu izgatavošana Skatīt vairākDrukas pakalpojumi    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Lielformāta druka Skatīt vairāk   Apdruka    Plakātu druka, drukāšana Dizaina pakalpojumi    Dizaina izstrāde Ofseta druka    Vizītkartes, izgatavošana Skatīt vairākPlakātu druka, drukāšana Auto aplīmēšana Ploterēšana, plotera pakalpojumi Roll-Up Stendu izgatavošana Kopēšana un dokumentu pavairošana Fotogrāmatu izgatavošana Kanvas izgatavošana Ēdienkartes un dzērienu karšu izgatavošana Diplomi, diplomu izgatavošana Apsveikuma kartiņu izgatavošana Apsveikuma kartiņu izgatavošana Birku un cenu zīmju izgatavošana Uzlīmju druka, izgatavošana Galda kartes, galda karšu izgatavošana Dāvanu kartes - izgatavošana Ielūgumi, ielūgumu izgatavošana Vizītkartes, izgatavošana Flajeru un skrejlapu izgatavošana Veidlapas, veidlapu izgatavošana Bukleti, bukletu izgatavošana Kalendāri, Kalendāru izgatavošana un druka
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 34978
Meklēšanas rezultātos parādīts : 458343

Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Visi banneri