Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zanda, rokdarbi, keramika

Zanda, rokdarbi, keramika

Rīga, Latvija
(+371) 29442420
 
VissPiedāvājumiGalerija
Apraksts

Kad man bija 4 gadi, vecāmamma pirmo reizi man iedeva rokās tamboradatu. 6 gadu vecumā uztamborēju 2 pārus čības - mammai un krustmātei Ziemassvētku dāvanām. Jakas un džemperus sev, draugiem un radiņiem adu kopš skolas programmā bija jaku adīšana. Visbiežāk Ziemassvētku un jubileju dāvanas darinu pati, tad katrā zeķē, cimdā vai bļodiņā var ielikt visas labās domas par dāvanas saņēmēju. Rokdarbi ir mana meditācija, vaļasprieks un atpūta.

Kā top keramikas trauki, pirmo reizi pamēģināju 2009.gadā Latgales podnieku skolas vasaras plenērā pie Evalda Vasilevska. Kopš 2013.gada  vasaras plenēra, nu jau traukus veidoju gandrīz katru dienu. 

Ja arī jums ir iepatikušies mani darbiņi, labprat dalītos ar kādu samīļotu bļodiņu, siltām zeķēm vai īpaši jums adītu džemperi.

Ja vēlaties pasūtīt īpaši Jums veidotus keramikas izstrādājumus, jārēķinās, ka pasūtījums jāveic 2-4 nedēļasiepriekš. Ceplīti kurinām apmēram reizi mēnesī, bet darbu izveidei un žūšanai nepieciešamas 1-3 nedēļas, atkarība no darbu lieluma (biezuma).

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatnieku darinājumi, meizstardarbi, izstrādājumi Skatīt vairākZandas Priednieces keramikas darbu izstāde "Vizbuļu laikā" Ropažu kultūras centrā (06.05.2016.) Skatīt vairākPodnieki un keramiķi Melnā keramika (Svēpētā keramika) Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairākKeramikas trauki Skatīt vairākMāla trauki Skatīt vairākTrauki, virtuves piederumi Māla šķīvji Skatīt vairākMedus podi Skatīt vairākPodi Skatīt vairākPuķu podi Skatīt vairākBļodas Skatīt vairākMāla krūzes Skatīt vairākMāla bļodas Skatīt vairākRituālu (Bļodas) Skatīt vairākBļodas ar latvju rakstiem (Bļodas) Skatīt vairākŠķīvji-paplātes (Šķīvji) Skatīt vairākVāzes Skatīt vairākMāla vāzes Skatīt vairākMāla svečturi Skatīt vairākMāla rotas Skatīt vairākKrūkas Skatīt vairākKrūzes un krūzītes Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairākCepļa atvēršana Skatīt vairākAdījumi Zeķes Skatīt vairākVilnas zeķes Skatīt vairākAdītas zeķes Skatīt vairākTautiskas zeķes Skatīt vairākSomas un somiņas ŠOBRĪD PĀRDOŠANĀ Keramikas ceplis MADZE Skatīt vairākRadošās darbnīcas Skatīt vairākKeramikas māla augļu trauki Skatīt vairākKeramikas māla zupas bļodiņas Skatīt vairākKeramikas māla podi un podiņi cepeškrāsnij Skatīt vairākKeramikas māla svečturi āra Skatīt vairākKeramikas māla svečturi iekarināmi Skatīt vairākKeramikas māla svečturi ar sveci Skatīt vairākKeramikas māla svečturi - sveču paliktņi Skatīt vairākKeramikas māla krūzītes bez osām Skatīt vairāk

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 39220
Meklēšanas rezultātos parādīts : 574864

Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Visi banneri