Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tree Climbers, SIA

Tree Climbers, SIA

Upeslejas - 11, Upeslejas, Ropažu novads, Latvija, LV-2118
(+371) 26558540
Juridiskais nosaukums : Tree Climbers, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Reģistrācijas numurs : 40103630831
Juridiskā adrese : Upeslejas - 11 dz. 48, Upeslejas, Stopiņu novads, Latvija, LV-2118
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Arborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..

Koku kopšana un vainagu veidošana

Koku vainagu kopšana, jeb formēšana, ir veids kā palīdzēt kokam sadzīvot ar apkārtējo vidi, neradīt bīstamību apkārtējiem, “ielaist” gaismu mājā, dārzā vai apkārtējā teritorijā, novērts problēmas nākotnē, kuras var radīt “nepareizi” veidojies vainags vai radīt estētisku skatu, ko veido sakopts koks.

Vairāk informācijas par koku kopšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Bīstamo koku zāģēšana. Koku ciršana

Veicot bīstamo koku zāģēšanu (bīstamo koku ciršanu), izmantojam arboristu (kokkopju) un alpīnisma darba paņēmienus, lai droši veiktu zāģēšanas darbus. Pilsētas vidē galvenokārt izmantojam koku zāģēšanu pa gabaliem. Ēku, žogu un apstādījumu tuvumā, nepieciešamības gadījumā, ar virvēm nolaižam nozāģētos gabalus līdz zemei, tādējādi pasargājot apkārtējot vidi no sabojāšanas.

Vairāk informācijas par koku nozāģēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Celmu frēzēšana.

Pēc koku nozāģēšanas pāri paliek celms, arī to mēs varam likvidēt - veikt celmu frēzēšanas darbu. Mūsu tehnikas parkā ir celmu frēze, ar kuru var piekļūt gandrīz jebkurai vietai un pārvērst celmu skaidās. Pēc celmu izfrēzēšanas atliek vien piepildīt radušos bedri ar auglīgo augsni un iesēt zālienu, lai nekas neliecinātu, ka tur reiz zaļoja koks.

Vairāk informācijas par celmu frēzēšanu meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Zaru šķeldošana.

Pēc koku kopšanas vai koku nozāģēšanas darbiem izveidojas zaru kaudze. Mūsu tehnikas parkā ir nepieciešamais transports un zaru šķeldotājs, lai pilnīgi sakoptu teritoriju un visu sastrādāto aizgādātu prom. Izmantojot zaru šķeldotāju, mēs varam sasmalcināt zarus līdz 8 cm resnumam. Radušos šķeldu mēs varam nogādāt utilizācijai, bet to veiksmīgi iespējams izmantot dārzā.

Mobīlais jeb motorzāģa gateris

Pēc tam, kad koks ir savu nodzīvojis un nokaltis, tam iespējams dot otro dzīvi, sazāģēt smukos dēļos, turpat uz vietas, nekur nevedot...

Vairāk informācijas par mobilo jeb motorzāģa gateri meklējiet šeit http://www.treeclimbers.lv

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArborista pakalpojumi, koku kopšana Skatīt vairāk   Koku ciršana Skatīt vairāk      Koku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšana Skatīt vairāk   Bīstamo koku zāģēšana Skatīt vairāk      Vējā nolauzto, izgāzto, īpaši bīstamo koku novākšana Skatīt vairāk   Zaru, koksnes šķeldošana Skatīt vairāk   Teritoriju uzkopšana Skatīt vairāk   Celmu frēzēšana, izrakšana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28266
Meklēšanas rezultātos parādīts : 84976

Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Visi banneri